Glæden ved at give

GAVEN var et tiltag i julen 2018, hvor vi henvendte os til familier - specielt i Skovparken, Kolding - med ønske om at være en velsignelse ind i deres tilværelse, ved at give gode gaver til deres børn. 

 

Mange søgte en julegave, hvilket betød, at over 70 børn fik udleveret en god gave til vores hyggelige arrangement d. 22. december 2018, hvor både børn og voksne var velkomne. Der var dækket hyggeligt op og vi serverede forskellige lækkerier - b.la. fra Lagkagehuset Kolding. Og udover at børnene fik deres gave, havde vi også lavet  forskellige stationer, hvor børn kunne få ansigstmaling, lave en juledekoration, se tegnefilm, smage hjemmelavede skumfiduser, få gratis slush-ice, og prøve lykken i fiskedammen.

 

Vi var meget taknemmelige for denne dag, som blev skabt i samarbejde med Kolding Kirkecenter. Der kom også meget positiv feedback fra deltagerne, som skriver:

- "Tak fordi i hjælper os som står i nød."

 

- "Det var en stor fornøjelse for os alle i familien og mest for mine børn, som blev meget glad for de gaver de har fået."

 

- "Jeg er meget taknemmelig for at kunne været med i dag, og min datter blev meget glad for sin gave, som hun havde ønsket sig. Vi havde en rigtig hyggelig og sjov dag, hvor vi fik oplevet en masse. Min datter var især glad for alle de små begivenheder og konkurrencer i havde opstillet, hvor hun fik mulighed for at dekorerer et julelys og vinde slim, som hun jo er så glad for."

 

- "Det var rigtig rart at få mulighed for at overraske vores børn med gaver. Vi vil rigtig gerne takke jer for de gaver I har givet os." 

 

- "Vi er utrolige taknemmelige for den fine julehjælp vi har modtaget. Min søn blev utrolig glad for gaven. I havde sørget for en masse fine aktiviteter som både børn og forældre fik glæde af. Min søn fik ansigts maling - han blev til en spiderman! Kæmpe hit. Han fik lov til at dekorere et julelys med pynt og fik fanget nogle fisk. Hvor var det fint, at I havde sørget for kaffe, kage og andre godter! Jeres medarbejder var søde og kom godt rundt til de forskellige mennesker der var. Tusinde tak for en god oplevelse."

 

- "Vi var så heldige at få en gave fra jer. Min datter ønskede sig rigtig meget et keyboard i julegave, men da pengene er små, var der ikke meget at gøre godt med. Derfor var det bare så dejligt at vi nu kunne give hende det - og hold nu op glæden var STOR da min datter pakkede keyboardet op!

Jeg blev så glad da jeg hentede gaven til hende, for jeg blev mødt af sådan nogle søde og meget glade mennesker. Det var bare dejligt at se alt den varme der var blandt folk. Jeg synes det er så flot med så store og dyre gave børnene får... og alt det arbejde det må have været i det for jer."

 

- "Da min datter åbnede gaven, var hun meget glad, da det var en bamse. Hun kyssede den og sover nu med den hver nat i hendes arme. Da min søn fik, hvad han ønskede sig, løb han rundt i stuen og sagde "Hurra, hurra, jeg er meget glad. Han inviterede sine venner over og viste dem sin gaven. Jeg og min familie er glade for at modtage de smukke gaver."

 

- "Tak for alt det I har gjort for os. Det var en stor fornøjelse for os alle i familien og mest for mine børn, som blev meget glad for gaverne."

 

- "Mange tak for et kærligt og dejligt arrangement. Skønt at se glade og smilende børn og voksne, og mærker en varm og kærlig atmosfære. Min datter hyggede sig meget til arrangement og er meget glad for sin gave. Kærlig hilsen en lykkelig mor."

 

I samarbejde med

Kontakt


Hands&Feet

info@handsandfeet.dk