Ofte stillede spørgsmål

?

Jeg har 2 børn jeg ønsker at søge gaver til. Kan jeg søge i samme skema eller skal jeg lave to ansøgninger?

!

Man kan godt søge gaver til 2 børn i samme skema. I dette tilfælde skriver man begge børns navne og alder og noterer 2-3 ønsker pr. barn.


?

Kan mit barn vælge andre gaver end på gavesiden?

! 

Da vi har lavet en specialaftale med vores partner, er det kun gaverne på gavesiden, som kan vælges.


? 

Kan jeg bytte gaven eller få pengene retur?

!

Alle gaver der uddeles gennem "GAVEN" kan hverken byttes eller returneres.


? 

Hvordan får jeg fat i gaven?

!

Efter ansøgningsfristen onsdag d. 20. november, gennemgås alle ansøgninger, og senest efter 14 dage får du svar om dit barn kan få en gave. Er dette tilfældet byder vi alle godkendte ansøgere på julehygge og gaveuddeling lørdag d. 14. december. Det er vigtigt du dukker op denne dag, da det er den eneste mulighed vi har for at overdrage dig den ansøgte gave. Har du ikke mulighed for at komme, kan du sende en stedfortræder med en kopi af din legitimation. Tid og sted følger.


?

Hvorfor skal min ansøgning vurderes?

!

Da vi har kapacitet til at uddele 150 julegaver i Kolding og Aalborg, er det ikke alle ansøgninger, som kan blive mødt. Derfor er det vigtigt du beskriver din situation for os, så vi kan få et realistisk indblik. Vi håber derved at kunne glæde så mange som mulig med en ekstra velsignelse denne jul.


?

Hvad menes med udtrykket "livs udfordringer"?

!

Selvom man ikke nødvendigvis har et lavt rådighedsbeløb kan livet stadig stramme på andre områder. F.eks.: Mor er meget syg, far er lige død, familien er ikke interesseret i at ses, man er ramt af stress, depression er blevet en del af hverdagen, man står i en skilsmisse, man har lige mistet sit job... Jah, listen ove livs udfordringer er desværre lang, men for mange, en realitet. Derfor håber vi med "GAVEN" at kunne bringe et lysglimt ind i det, som kan opleves svært.


Kontakt


Hands&Feet

info@handsandfeet.dk