Velkommen til

2019

Glæden ved at give

Selvom der er behov året rundt, kan specielt højtider være svære at håndtere, fordi vanskelige omstændigheder virker ekstra trykkende i en ellers glædelig tid.


Derfor ønsker vi at give glædens gave videre og være til opmuntring for vores nærområde.


Er du forælder og ønsker at give en god julegave til dit barn, men har et lavt rådighedsbeløb eller er i en trængt situation, kan du ansøge "GAVEN". Se de specifikke krav under den by du kommer fra nedenunder.


Tilbagemeldinger

Læs et par kommentarer fra sidste års GAVEN-modtagere:


- "Jeg er meget taknemmelig for at kunne været med i dag, og min datter blev meget glad for sin gave, som hun havde ønsket sig. Vi havde en rigtig hyggelig og sjov dag, hvor vi fik oplevet en masse. Min datter var især glad for alle de små begivenheder og konkurrencer i havde opstillet, hvor hun fik mulighed for at dekorerer et julelys og vinde slim, som hun jo er så glad for."


- "Vi er utrolige taknemmelige for den fine julehjælp vi har modtaget. Min søn blev utrolig glad for gaven. I havde sørget for en masse fine aktiviteter som både børn og forældre fik glæde af. Min søn fik ansigts maling - han blev til en spiderman! Kæmpe hit. Han fik lov til at dekorere et julelys med pynt og fik fanget nogle fisk. Hvor var det fint, at I havde sørget for kaffe, kage og andre godter! Jeres medarbejder var søde og kom godt rundt til de forskellige mennesker der var. Tusinde tak for en god oplevelse."


- "Mange tak for et kærligt og dejligt arrangement. Skønt at se glade og smilende børn og voksne, og mærker en varm og kærlig atmosfære. Min datter hyggede sig meget til arrangement og er meget glad for sin gave. Kærlig hilsen en lykkelig mor."

Se flyeren til GAVEN-Kolding her:

I samarbejde med

Bethaniakirken Aalborg

Se flyeren til GAVEN-Aalborg her:

Der er lukket for ansøgninger til GAVEN

(ansøgningsfristen var onsdag d. 20. november)

Ansøg her

Kontakt


Hands&Feet

info@handsandfeet.dk