Velkommen til

Glæden ved at give

Vi har i Danmark mange mennesker, som er ramt på økonomi og andre sociale udfordringer. Det opleves hele året rundt, men kan fylde ekstra ved højtider. Specielt julen kan være hård at komme igennem, når det umiddelbart ser ud til, at resten af Danmark har en glædelig tid.


Derfor ønsker vi at give glædens gave videre og være til opmuntring for mennesker i vores by, som netop oplever, at julen er en svær tid.


Er du forælder og ønsker at give en god julegave til dit barn, men har et lavt rådighedsbeløb eller er i en trængt situation, kan du ansøge "GAVEN".


Er du virksomhedsejer og ønsker at være med til at tage et socialt ansvar i vores tid, kan du tegne en sponsoraftale med os, som du har fradrag for i din virksomhed. Send en mail til os på gavenkolding@handsandfeet.dk og så bliver du kontaktet for yderligere information om dine muligheder.

1Untitled-2
1Untitled-2,1
1Untitled-2,5
1Untitled-1
1Untitled-3
1Untitled-4,2
1Untitled-4,5
1Untitled-4,3
1Untitled-6
1Untitled-8
1Untitled-7,1
1Untitled-7
1Untitled-7,2
1Untitled-9
Kolding 1
Kolding 2
Kolding 3
Kolding 4
Vanløse 1
Vanløse 2


Uddelingen 2020

Mange støtter GAVEN – private, fonde og firmasponsorerer. Der skal lyde et STORT TAK til alle, der har gjort det muligt at et barn fra en presset familiebaggrund, kunne få en ekstra glæde gennem GAVEN!


På grund af støtten betød det, at vi i julen 2020 kunne give 250 børn en rigtig god julegave fra legetøjskæden Buddy. Vi uddelte gaverne gennem lokale frivillige og kirker i Kolding, Aalborg og Vanløse, hvor der var gjort meget ud af, at den enkelte modtager skulle få en god oplevelse.

Grundet corona-restriktioner blev uddelingen i 2020 anderledes, men alle medarbejdere gjorde et flot arbejde i, at få GAVEN til at spille.


I Kolding valgte man at lave ”drive-in” afhentning, og fik på den måde hilst på alle modtagerne når de kom i bil, på cykel eller til fods.


I Aalborg stod modtagerne i kø inde i kirken – med god afstand, mundbind og godt med håndsprit. Selvom mange var på gennemgang, blev der alligevel anledning til gode snakke, kaffe-to-go og en lækkerbisken.


I Vanløse kunne modtageren ved afhentning være inde OG ude – og specielt ude var et hit, da lokale spejdere lavede æbleskiver over bål.
Tilbagemeldinger


At støtte GAVEN giver stor mening, for læs bare her, hvad nogle af modtagerne har sagt efterfølgende:

 

-"Jeg havde en fantastisk oplevelse og er utrolig taknemmelig og rørt over jeres gestus."


- "Jeg syntes det gik over alt forventning og I er rigtig gode til at modtage folk. I er glade og spreder glæde over mennesker og børn, som har en svær hverdag. Så mange 1000 tak for hjælpen og rigtig glædelig jul samt et rigtig godt nytår."


- "Tak for alt det I har gjort for os. Det var en stor fornøjelse for os alle i familien og mest for mine børn, som blev meget glad for gaverne."

 

- "Jeg vil kun rose jer, jeres kirke er smuk og et sted man virkelig har lyst til at besøge, vi kommer med sikkerhed en søndag, dog først når der er ro på corona, da jeg er kræftpatient og min søn er syg. I var alle så venlige og selvom vi kom lidt sent, så kunne man tydelig mærke, at hos jer er der hjerteplads, det varmede virkelig i sjælen."

 

- "Jeg synes at det var rigtig hyggeligt at komme hos jer. Kirken var flot og alle var søde mennesker. Ham som stod for det havde tid til at snakke med os - det var dejligt og han var også rigtig sød. Dejlig snak vi havde. Jeg er sikker på min søn bliver glad for gaven. Tak for et godt besøg. Kan godt anbefale jer til andre."


-"Jeg er rigtig glad for den hjælp jeg har fået. Det hjælper rigtig meget når økonomien er stram hver måned. Og rigtig søde personer der stod for arrangementet."


- "Jeg siger tusind tak for et virkelig dejlig og hyggelig besøg i kirken hos jer. Det var en rigtig god oplevelse, skønne og imødekommende mennesker. Dejlig stemning og virkelig flotte omgivelser. Der var en dejlig ro, nærvær og en helt igennem fantastisk imødekommenhed. Jeg takker mange gange på vegne af min familie og jeg selv, for oplevelsen og for hjælpen til jul i år."

 

- "Mange tak for et kærligt og dejligt arrangement. Skønt at se glade og smilende børn og voksne, og mærker en varm og kærlig atmosfære. Min datter hyggede sig meget til arrangement og er meget glad for sin gave. Kærlig hilsen en lykkelig mor."

 

-"Vi havde den bedste dag. Tusind tak for gaven, der bragte stor stor lykke. Håber vi ses igen til næste år."

Sponsorer

Samarbejdspartnere