Velkommen til

2020

Untitled-10
Untitled-11
Untitled-1
Untitled-12
Untitled-7
Untitled-5
Untitled-14
Untitled-6
Untitled-8


Tilbagemeldinger

Hvad GAVEN-modtagere har at sige:


- "Det var en stor fornøjelse for os alle i familien og mest for mine børn, som blev meget glad for de gaver de har fået."


- "Jeg er meget taknemmelig for at kunne været med i dag, og min datter blev meget glad for sin gave, som hun havde ønsket sig. Vi havde en rigtig hyggelig og sjov dag, hvor vi fik oplevet en masse. Min datter var især glad for alle de små begivenheder og konkurrencer i havde opstillet, hvor hun fik mulighed for at dekorerer et julelys og vinde slim, som hun jo er så glad for."


- "Tak for alt det I har gjort for os. Det var en stor fornøjelse for os alle i familien og mest for mine børn, som blev meget glad for gaverne."


- "Vi er utrolige taknemmelige for den fine julehjælp vi har modtaget. Min søn blev utrolig glad for gaven. I havde sørget for en masse fine aktiviteter som både børn og forældre fik glæde af. Min søn fik ansigts maling - han blev til en spiderman! Kæmpe hit. Han fik lov til at dekorere et julelys med pynt og fik fanget nogle fisk. Hvor var det fint, at I havde sørget for kaffe, kage og andre godter! Jeres medarbejder var søde og kom godt rundt til de forskellige mennesker der var. Tusinde tak for en god oplevelse."


- "Mange tak for et kærligt og dejligt arrangement. Skønt at se glade og smilende børn og voksne, og mærker en varm og kærlig atmosfære. Min datter hyggede sig meget til arrangement og er meget glad for sin gave. Kærlig hilsen en lykkelig mor."


-"Vi havde den bedste dag. Tusind tak for gaven, der bragte stor stor lykke. Håber vi ses igen til næste år."


-"Jeg er rigtig glad for den hjælp jeg har fået. Det hjælper rigtig meget når økonomien er stram hver måned. Og rigtig søde personer der stod for arrangementet."


-"Jeg havde en fantastisk oplevelse og er utrolig taknemmelig og rørt over jeres gestus."

 

-"Det var rigtigt hyggeligt og bestemt noget vi vil komme til igen - mange tak for en dejlig dag."


Glæden ved at give

Behov opleves året rundt, men kan fylde ekstra ved højtider – og specielt julen kan være hård at komme igennem, når det umiddelbart ser ud til, at resten af Danmark har en glædelig tid.


Derfor ønsker vi at give glædens gave videre og være til opmuntring for mennesker i vores by, som netop oplever, at julen er en svær tid.


Er du forælder og ønsker at give en god julegave til dit barn, men har et lavt rådighedsbeløb eller er i en trængt situation, kan du ansøge "GAVEN".


Vi håber du blandt de mange gave-muligheder finder lige netop det, som dit barn ønsker sig!


(Se de specifikke kriterier for ansøgningen i ansøgningsskemaet længere nede).
Samarbejdspartnere

Sponsorer

Ansøgningsfristen til

GAVEN Aalborg var

mandag d. 16. november

Ansøgningsfristen til

GAVEN Vanløse var

mandag d. 16. november

Ansøg her

Kontakt


Hands&Feet

info@handsandfeet.dk