Velkommen til

Gaven Aalborg logo - 11
Gaven Aalborg logo - 2
Gaven Aalborg logo - 9
Gaven Aalborg logo - 6
Gaven Aalborg logo - 13
Gaven Aalborg logo - 5
Gaven Aalborg logo - 15
Gaven Aalborg logo - 14
Gaven Aalborg logo - 1
Gaven Aalborg logo - 10
Gaven Aalborg logo - 8
Gaven Aalborg logo - 7
Gaven Aalborg logo - 12
Gaven Kolding logo - 1
Gaven Kolding logo - 6
Gaven Kolding logo - 5
Gaven Kolding logo - 4
Gaven Kolding logo - 3
Gaven Kolding logo - 7
Gaven Kolding logo - 2

Glæden ved at give

I Danmark oplever mange familier og solo forsørgere, at være ramt på deres privatøkonomi eller stå i en uoverskuelig livssituation. Det fylder meget - specielt ved højtider – og julen er ingen undtagelse. Det kan være hårdt at komme gennem juletiden, specielt når det ser ud til, at resten af Danmark har en fest.


Derfor ønsker vi at give glædens gave videre og være til opmuntring for mennesker i vores by, som netop oplever, at julen er en svær tid.


Er du forælder og har et lavt rådighedsbeløb eller er i en trængt situation, kan du ansøge "GAVEN". Du kan i vores gavekatalog finde en god selvvlagt julegave til dit barn.

Ansøge længere nede på siden.

Udvilking

I år har GAVEN kørt i 5 år! Vi startede i Kolding i julen 2018, hvor der blev uddelt gaver til 68 børn fra 46 familier. Siden har Aalborg koblet sig på, og derfor kunne vi i 2021 uddele gaver til 318 børn fra 200 familier.


I byerne samarbejder vi med lokale kræfter gennem kirker. Mange af de familier vi møder gennem GAVEN, bliver efter eget ønske senere koblet på kirkens aktiviteter, som danner grundlag for nye relationer og fællesskab.


Mange støtter GAVEN – private, fonde og firmasponsorerer. Der skal lyde et STORT TAK til alle, der gør det muligt, at et barn fra en presset familiebaggrund, kan få en ekstra glæde gennem GAVEN!


Har du lyst til at være med i GAVEN?!

Se her, hvordan du kan støtte.


Er du virksomhedsejer og ønsker at være med til at tage et socialt ansvar i vores tid, kan du tegne en sponsoraftale med os, som du har fradrag for i din virksomhed.

Send en mail til os på gavenkolding@handsandfeet.dk - så bliver du kontaktet med yderligere information om dine muligheder.

Samarbejdspartnere

Sponsorer

Ansøg her

"Det var en rigtig rar ung mand der tog imod mig og vi fik en dejlig sludder over en muffin. Har altid kun oplevet, at I er særdeles imødekommende.

Tak for det."

"Kæmpe ros til jer, for jeres store arbejde og meget venlige og hjælpsomme kirkegængere. I skal have en kæmpe tak for alt hvad i gør. Kæmpe taknemmelighed herfra."

"Min datter og jeg var forbi i lørdags og hente en julegave fra jer til hende. Vi blev modtaget med varme og omsorg og smil. Det var en super dejlig oplevelse, både for mig, men også for min datter. Vi nød rigtig meget at være hos jer og jeres omsorg!!! Tusind tak for en hyggelig stund og alt den hjerte varme vi fik."

"Tusind mange gange tak for Deres gavmildhed og den søde og gode behandling. Nogle rare mennesker at blive taget imod af. Det var den ønskede julegave mine børn fik af Jer. Jeg kan ikke takke Jer alle nok”.

"Jeg siger tusind tak for et virkelig dejlig og hyggelig besøg i kirken hos jer. Det var en rigtig god oplevelse, skønne og imødekommende mennesker. Dejlig stemning og virkelig flotte omgivelser. Der var en dejlig ro, nærvær og en helt igennem fantastisk imødekommenhed. Jeg takker mange gange på vegne af min familie og jeg selv, for oplevelsen og for hjælpen til jul i år."

"Mange tak for et kærligt og dejligt arrangement. Skønt at se glade og smilende børn og voksne, og mærker en varm og kærlig atmosfære. Min datter hyggede sig meget til arrangement og er meget glad for sin gave. Kærlig hilsen en lykkelig mor."

"Mine piger og jeg selv ville sige 1000 tak for gaverne samt de fine billeder de fik taget. Også mange tak til de skønne frivillige, som tog så kærligt imod os og snakkede med os imens vi var der. I gør et stort stykke arbejde for utrolige mange mennesker."

"Jeg er rigtig glad for den hjælp jeg har fået. Det hjælper rigtig meget når økonomien er stram hver måned. Og rigtig søde personer der stod for arrangementet."

"Jeg syntes det gik over alt forventning og I er rigtig gode til at modtage folk. I er glade og spreder glæde over mennesker og børn, som har en svær hverdag. Så mange 1000 tak for hjælpen og rigtig glædelig jul samt et rigtig godt nytår."