Velkommen til

Gaven Aalborg logo - 11
Gaven Aalborg logo - 2
Gaven Aalborg logo - 9
Gaven Aalborg logo - 6
Gaven Aalborg logo - 13
Gaven Aalborg logo - 5
Gaven Aalborg logo - 15
Gaven Aalborg logo - 14
Gaven Aalborg logo - 1
Gaven Aalborg logo - 10
Gaven Aalborg logo - 8
Gaven Aalborg logo - 7
Gaven Aalborg logo - 12
Gaven Kolding logo - 1
Gaven Kolding logo - 6
Gaven Kolding logo - 5
Gaven Kolding logo - 4
Gaven Kolding logo - 3
Gaven Kolding logo - 7
Gaven Kolding logo - 2

Glæden ved at give

Hands&Feet har i 5 år - fra 2018-2022 - været involveret i uddeling af julegaver til børn fra værdigt trængende familier - i Kolding, Aalborg og Vanløse. Vi kaldte det "GAVEN - fordi alle børn fortjener en god julegave".


Det har været til stor glæde for os, og vi ser tilbage på utrolig mange gode oplevelser, som har gjort os rigere.


Det er dog ikke muligt for os at fortsætte GAVEN, men kan henvise til Bethaniakirken, som har overtaget projektet i Aalborg: bethania.dk/gaven23


"Det var en rigtig rar ung mand der tog imod mig og vi fik en dejlig sludder over en muffin. Har altid kun oplevet, at I er særdeles imødekommende.

Tak for det."

"Kæmpe ros til jer, for jeres store arbejde og meget venlige og hjælpsomme kirkegængere. I skal have en kæmpe tak for alt hvad i gør. Kæmpe taknemmelighed herfra."

"Min datter og jeg var forbi i lørdags og hente en julegave fra jer til hende. Vi blev modtaget med varme og omsorg og smil. Det var en super dejlig oplevelse, både for mig, men også for min datter. Vi nød rigtig meget at være hos jer og jeres omsorg!!! Tusind tak for en hyggelig stund og alt den hjerte varme vi fik."

"Tusind mange gange tak for Deres gavmildhed og den søde og gode behandling. Nogle rare mennesker at blive taget imod af. Det var den ønskede julegave mine børn fik af Jer. Jeg kan ikke takke Jer alle nok”.

"Jeg siger tusind tak for et virkelig dejlig og hyggelig besøg i kirken hos jer. Det var en rigtig god oplevelse, skønne og imødekommende mennesker. Dejlig stemning og virkelig flotte omgivelser. Der var en dejlig ro, nærvær og en helt igennem fantastisk imødekommenhed. Jeg takker mange gange på vegne af min familie og jeg selv, for oplevelsen og for hjælpen til jul i år."

"Mange tak for et kærligt og dejligt arrangement. Skønt at se glade og smilende børn og voksne, og mærker en varm og kærlig atmosfære. Min datter hyggede sig meget til arrangement og er meget glad for sin gave. Kærlig hilsen en lykkelig mor."

"Mine piger og jeg selv ville sige 1000 tak for gaverne samt de fine billeder de fik taget. Også mange tak til de skønne frivillige, som tog så kærligt imod os og snakkede med os imens vi var der. I gør et stort stykke arbejde for utrolige mange mennesker."

"Jeg er rigtig glad for den hjælp jeg har fået. Det hjælper rigtig meget når økonomien er stram hver måned. Og rigtig søde personer der stod for arrangementet."

"Jeg syntes det gik over alt forventning og I er rigtig gode til at modtage folk. I er glade og spreder glæde over mennesker og børn, som har en svær hverdag. Så mange 1000 tak for hjælpen og rigtig glædelig jul samt et rigtig godt nytår."